UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Unknown

RIBA stipendije za 2022/23

Podsećamo studente da se približava krajnji rok (petak, 29. aprila 2022. u 12 časova) da se prijave za RIBA stipendije za Deo 1Deo 2 2022/23, koje će uključivati niz novih programa u vrednosti od 170.000 funti, a osmišljene su da pruže dugoročnu finansijsku podršku zaslužnim studentima.

U 2002/23, studenti će biti u prilici da apliciraju za novu RIBA John and David Hubert Bursary (za studente sa statusom izbeglice, tražioca azila ili humanitarne zaštite), revidirana RIBA AHR stipendija (za studente Dela 2 iz domaćinstava sa niskim prihodima) i RIBA Goldfinger Bursary (za Deo 1 studente iz nedovoljno zastupljenih grupa kojima je potrebna finansijska pomoć) će poboljšati postojeće RIBA Deo 1 i Deo 2 stipendije, dizajnirane da obezbede dugoročnu finansijsku podršku zaslužnim studentima.

Svaki od programa finansiranja vredi do 6.000 funti i biće isplaćena primaocima u ratama od 1.000 funti po semestru u toku trajanja njihovih studijskih programa.

Za dodatne informacije o stipendijama posetite link.

Eye Line - likovni konkurs

Prijavite svoje crteže za godišnje međunarodno takmičenje Eye Line. 

Kao i uvek, traže se crteži u dve kategorije – student i praktičar – koje briljantno komuniciraju arhitekturu, u bilo kom mediju ili kombinaciji medija.

Delo mora biti proizvedeno u roku od tri godine do datuma zatvaranja od 23.59 (GMT) u petak, 6. maja 2022. Da biste saznali više i da biste se registrovali, posetite veb stranicu RIBA.

Priče o zgradama: Razgovori o nagradama

Ne propustite „Priče o zgradama: Razgovori o nagradama“,  novu (i BESPLATNU) seriju digitalnih i ličnih razgovora uživo u kojima arhitekte otkrivaju šta je potrebno da se stvori zgrada nagrađena RIBA nagradama.

Tokom 2022. godine, ovi razgovori će se baviti najboljim od britanske arhitekture, pružajući jedinstvenu priliku da naučite šta je tačno potrebno za projektovanje i izvođenje inspirativne i uticajne zgrade. Svaki govor će voditi član RIBA-ine grupe za dodelu nagrada, a arhitekte će predstaviti priče iza svojih nagrađivanih zgrada, nakon čega će uslediti interaktivni deo sa pitanjima i odgovorima.