UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

RIBA Education News_10 March 2022

RIBA stipendije za 2022/23

Pozivaju se studenti da se prijave za RIBA stipendije za Deo 1Deo 2 2022/23, koje će uključivati niz novih programa u vrednosti od 170.000 funti. Ova cifra je ne samo dvostruko veća od iznosa dodeljenog 2021. godine, već je i istorijski rekord za RIBA-u.

Nova RIBA stipendija RIBA John and David Hubert Bursary (za studente sa statusom izbeglice, tražioca azila ili humanitarne zaštite), revidirana RIBA AHR stipendija (za studente Dela 2 iz domaćinstava sa niskim prihodima) i RIBA Goldfinger Bursary (za Deo 1 studente iz nedovoljno zastupljenih grupa kojima je potrebna finansijska pomoć) će poboljšati postojeće RIBA Deo 1 i Deo 2 stipendije, dizajnirane da obezbede dugoročnu finansijsku podršku zaslužnim studentima.

Svaki od programa finansiranja vredi do 6.000 funti i biće isplaćena primaocima u ratama od 1.000 funti po semestru u toku trajanja njihovih studijskih programa.

Za više informacija i preuzimanje obrasca za prijavu posetite RIBA veb stranicu.

Rok za prijavu je 12 časova u petak, 29. aprila 2022.

China Chapter: izložba 'Ona je arhitekta'

RIBA China Chapter poziva žene arhitekte, arhitektonske akademce i studente da podnesu radove za izložbu „Ona je arhitekta“.

Cilj izložbe je da se proslavi doprinos žena arhitektonskoj profesiji, pojača njihov glas i podstakne jednakost i raznolikost u arhitektonskoj industriji.

Izložba će biti otvorena za javnost u aprilu 2022. u Šangaju u ZiWU-ovom modernom studiju i biće otvorena mesec dana. RIBA China Chapter takođe želi da prikaže izložbu i u drugim velikim gradovima u Kini, kao što su Peking i Guangdžou.

Za više informacija posetite link.

Rok za prijavu je sreda 16.03.2022.

Za dodatne informacije pogledajte RIBA newsletter March 2022