UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
  • Konkurs za izradu logoa Kulturnog centra Kikinda

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 17/02/2021
    Kulturni centar Kikinda, kao ustanova kulture, osnovan je pod imenom Dom omladine i pionira “Mladost” 1985. godine, a 2009. godine menja ime u Kulturni centar Kikinda. Logo koji se koristio do 2009. godine bio je logo Doma omladine Kikinda, a od promene naziva koristi se logo koji u sebi sadrži naziv ustanove na srpskom jeziku i ćiriličnom i latiničnom pismu i mađarskom jeziku i pismu.
  • Letnja škola Arhus univerziteta – AU Summer University

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 17/02/2021
    Letnji univerzitet AU održava se svake godine u julu i avgustu. Program se sastoji od širokog spektra kurseva na osnovnim i master studijama, koji se u potpunosti izvodi na engleskom jeziku. AU Letnji univerzitet upisuje lokalne danske studente, međunarodne redovne studente, studente na razmeni i studente koji plaćaju školarinu. Kako se sva nastava zasniva na istraživanju, kursevi imaju snažnu akademsku osnovu.
  • Poziv za radove: sITA – studije Istorije i Teorije Arhitekture

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 17/02/2021
    Časopis sITA – studije Istorije i Teorije Arhitekture izlazi jednom godišnje u štampanom i elektronskom obliku a izdaje ga Departman za istoriju i teoriju arhitekture i očuvanja nasleđa “Sanda Voiculescu” Univerziteta za arhitekturu i urbanizam “Ion Mincu” u Bukureštu.