UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

BANER 2020

Poštovani kandidati,

 

Upis u prvu godinu osnovnih i integrisanih akademskih studija će se obaviti u ponedeljak, 13.07.2020., i u utorak 14.07.2020, u periodu od 10 do 18 sati, u auli fakulteta, na drugom spratu.
Na priloženoj listi možete videti u kom terminu je predviđeno da dođete na fakultet i predate vašu dokumentaciju. Predviđeno je da na fakultet dolazi po 10 kandidata na svakih 30 minuta. Molimo vas da dođete tačno pet minuta pre vašeg termina i da ne kasnite, kako bi izbegli gužvu u zgradi fakulteta i kako bi mogli da obezbedimo ograničenje od maksimalno 10 kandidata u jednom terminu. U zgradi je obavezno poštovanje svih mera protiv širenja zaraze koje su trenutno aktuelne.
Molimo vas da prilikom dolaska imate sa sobom sva dokumenta i uplatnice koje ste u obavezi da imate, a prema statusu i studijskom programu na koji se upisujete. Prilikom predaje će se vršiti provera kompletnosti dokumentacije, neće biti vremena za dopunjavanje, dopisivanje, popunjavanja i sl.
Uputstvo za kompletiranje i popunjavanje dokumentacije, Odluku o načinu plaćanja i obrazac ŠV-20, možete pogledati i preuzeti odgovarajuće PDF fajlove sa sajta fakulteta, na strani http://www.arh.bg.ac.rs/2020/07/08/prijemni-ispit-2020-vazne-informacije-za-upis/?pismo=lat, na dnu strane.
Ugovor o studiranju, ugovor o plaćanju školarine i Izjava o statusu u pogledu finansiranja će vam biti poslati na vašu e-mail adresu, u skladu sa statusom i studijskim programom koji upisujete. Odštampajte ih i popunite prema uputstvu, potpišite i pridodajte ih svojoj dokumentaciji. Ugovore odštampajte u dva primerka.
Skrećemo pažnju kandidatima koji su sprečeni da lično predaju svoju dokumentaciju i koji će dostavljati dokumentaciju putem brze pošte, da očekujemo da pošiljka bude isporučena najkasnije do petka, 17.07.2020. u 10 sati, kako bi procedura upisa za tog kandidata mogla da bude završena.

 

Još jednom vam skrećemo pažnju na poštovanje svih zaštitnih mera i potrebu da se celokupna procedura upisa obavi efikasno i na što bezbedniji način.

 

Komisija za sprovođenje upisa