UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Neu_Virtual_Lab20_Poster_Belgrade_20200402

Zbog trenutne situacije izazvane prisustvom korona virusa ovogodišnje Falling Walls Lab takmičenje će biti održano virtuelno. DAAD Informativni centar Beograd u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Beograd i Univerzitetom u Beogradu organizuje četvrti Falling Walls Lab u Srbiji, kao inovativnu platformu za predstavljanje istraživačkih projekata u rangu naučnog proboja u svim naučnim disciplinama. Učesnici će prisustvovati ekskluzivnoj i besplatnoj radionici Science Communicationpre samog Lab-a, koja će se takođe organizovati virtuelno.

Falling Walls Lab Belgrade je namenjen studentima, istraživačima, naučnicima (BA, MA, PhD, postdoc) i preduzetnicima.

Aplikacije za učešće na Falling Walls Lab Belgrade se šalju centralno preko portala na www.falling-walls.com/lab do 17. aprila 2020.

Cilj takmičenja je da svaki učesnik ima zadatak da u tri minuta predstavi svoju ideju ili projekat i ubedi lokalni žiri u inovativnost svoje zamisli.

Pobednik srpskog Falling Walls Lab Belgrade kao nagradu dobija učešće u finalnom Falling Walls Lab u Berlinu 8. novembra, kao i prisustvo na Falling Walls konferenciji 9. novembra.

Z dodatne informacije kontaktirajte DAAD Informativni centar Beograd na  info@daad.rs