UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Centar za istraživačku delatnost (CID) Arhitektonskog fakulteta poziva studente da se prijave za učešće na arhitektonskom konkursu “MARSCEPTION 2018″ u organizaciji internacionalne platforme i magazina “Volume Zero”, koji predstavlja inovativne koncepte i radove iz oblasti kreativnog delovanja i pokreće veliki broj konkursa na razne teme u cilju inspirisanja i motivisanja mladih kreativaca iz celog sveta.

Jedan od aktuelnih konkursa je “MARSCEPTION 2018″, koji poziva arhtekte, dizajnere, umetnike, inženjere i druge koji veruju svet izvan viđenog, da uzmu učešće u razmatranju večnog pitanja da li ima života van planate Zemlje.

U vremenu gotovo izvesnog međuplanetarnog putovanja, od učesnika se očekuje da istraže mogućnosti i procese naseljavanja Marsa, nastanka novih civilizacija i funkcionalnog i održivog ‘oprostoravanja’ crvene planete!

Više informacija o konkursu je dostupno na https://marsception.volzero.com/

Marsception-2018_naslovna

Pozivamo studente da se prijave za učešće u formiranju timova koji će ispred Arhitektonskog fakulteta učestvovati na ovom konkursu i doprineti ideji osvajanja Marsa!

Prijave su otvorene od 14. do 17. maja 2018. godine na mail adresu cid@arh.bg.ac.rs. Prijave treba da sadrže ime i prezime, broj indeksa, kontakt telefon i mail adresu.

Broj timova zavisi od broja prijavljenih. Ukoliko broj prijavljenih pređe dostupne kapacitete, kriterijum izbora biće vreme prijave i zastupljenost studenata sa svih godina studija.

MARSCEPTION 2018 BRIEF