UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Izbor u zvanje vanrednog profesora: dr Đorđe Stojanović, dipl.inž.arh. i Nebojša Fotirić, dipl.inž.arh.

Izbor nastavnika i saradnika

30/04/2018

Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet,
Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II,

obaveštava sve zainteresovane da se Referat i Sažetak referata Komisije za izbor dva nastavnika za užu umetničku oblast: Arhitektonsko projektovanje, stavljaju na uvid javnosti.

Komisija predlaže da se dr Đorđe Stojanović, dipl.inž.arh, i Nebojša Fotirić, dipl.inž.arh, izaberu u zvanje vanrednog profesora, na Departmanu za arhitekturu, za navedenu oblast. Referat i Sažetak referata Komisije nalazi se u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupni su javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.

Referat Komisije za izbor u zvanje vanrednog profesora na Departmanu za arhitekturu: dr Đorđe Stojanović, dipl.inž.arh. i Nebojša Fotirić, dipl.inž.arh. Sažetak Komisije za izbor u zvanje vanrednog profesora na Departmanu za arhitekturu: dr Đorđe Stojanović, dipl.inž.arh. i Nebojša Fotirić, dipl.inž.arh.

Izložba stručno-umetničkih ostvarenja Nebojše Fotirića, dipl.inž.arh, biće otvorena u četvrtak, 03. maja 2018 godine, u 19.00 časova, u prostorijama Arhitektonskog fakulteta, sala 200 (II sprat) i trajaće do 09. maja 2018. godine.

Izložba stručno-umetničkih ostvarenja dr Đorđa Stojanovića, dipl.inž.arh, biće otvorena u četvrtak, 10. maja 2018 godine, u 18.00 časova, u prostorijama Arhitektonskog fakulteta, sala 200 (II sprat) i trajaće do 16. maja 2018. godine.