UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
  • Monografija: ”Spasoje Krunić: PROSTORNE METAFORE”

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 07/11/2017
    Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo monografiju našeg redovnog profesora u penziji: ”Spasoje Krunić: PROSTORNE METAFORE”, autora Ljubice Jelisavac – Katić, prof. Milana Lojanice i prof. Vladimira Maka (izdavači: Orion Art i Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet).
  • Izložba stručno-umetničkih ostvarenja: Dragan Marčetić, dipl.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 07/11/2017
    / 09.11.2017. u 18.00h, sala 200 / Pozivamo Vas na otvaranje izložbe stručno-umetničkih ostvarenja arhitekte Dragana Marčetića, dipl.inž.arh, koja će biti otvorena u četvrtak, 09. novembra 2017. godine, u 18.00 časova u prostorijama Arhitektonskog fakulteta, sala 200 (II sprat) i trajaće do 15. novembra 2017. godine. Dobrodošli!
  • Izbor u zvanje vanrednog profesora: Dragan Marčetić, dipl.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 07/11/2017
    Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet, Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Referat i Sažetak referata Komisije za izbor nastavnika za užu umetničku oblast: Arhitektonske konstrukcije, stavljaju na uvid javnosti. Komisija predlaže da se Dragan Marčetić, dipl.inž.arh, izabere u zvanje vanrenog profesora, na Departmanu za arhitektonske tehnologije, za navedenu oblast. Referat i Sažetak referata Komisije nalazi se u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupani su javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Izbor u zvanje docenta: Zoran Stepanović, dipl.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet_Urednik on 07/11/2017
    Univerzitet u Beogradu – Arhitektonski fakultet, Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Referat i Sažetak referata Komisije za izbor nastavnika za užu umetničku oblast: Arhitektonske konstrukcije, stavljaju na uvid javnosti. Komisija predlaže da se Zoran Stepanović, dipl.inž.arh., izabere u zvanje docenta, na Departmanu za arhitektonske tehnologije, za navedenu oblast. Referat i Sažetak referata Komisije nalaze se u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupni su javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.