UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
  • OASA-23020 i IASA-23020 – Istorija arhitekture – Oblikovanje prostora i stila: Oktobarski 2 ispitni rok – Raspored polaganja ispita

    By Arhitektonski fakultet on 31/08/2017
    Obaveštavaju se studenti II godine Osnovnih akademskih studija i Integrisanih akademskih studija da će se ispit iz predmeta Istorija arhitekture – oblikovanje prostora i stila održati prema predviđenom rasporedu u ponedeljak, 04. septembra 2017. godine sa početkom u 09 časova prema sledećem rasporedu: IASA-23020 - Istorija arhitekture – oblikovanje prostora i stila – sala 222; OASA-23020 - Istorija arhitekture – oblikovanje prostora i stila – sale 219-221, 226-228. Studentima bez indeksa neće biti dozvoljeno polaganje ispita.
  • Izbor: Branislav Antonić, dipl.inž.arh. i Aleksandar Grujičić, mast.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet on 31/08/2017
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Izveštaj Komisije za izbor dva saradnika za naučnu oblast: Urbanizam, stavlja na uvid javnosti. Komisija predlaže da se Branislav Antonić, dipl.inž.arh. i Aleksandar Grujičić, mast.inž.arh. izaberu u zvanje asistenta, na Departmanu za urbanizam za navedenu oblast. Izveštaj Komisije se nalazi u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupan je javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Izložba stručno-umetničkih ostvarenja: Borislav Petrović, dipl.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet on 31/08/2017
    / 01.09.2017. u 18.00h, sala 200 / Pozivamo Vas na otvaranje izložbe odabranih projekata i realizacija, našeg profesora Borislava Petrovića, dipl.inž.arh, koja će biti otvorena u petak, 01. septembra 2017. godine, u 18.00 časova u prostorijama Arhitektonskog fakulteta, sala 200 (II sprat) i trajaće do 07. septembra 2017. godine. Dobrodošli!
  • Izbor u zvanje docenta: dr Verica Krstić, dipl.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet on 31/08/2017
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Referat i Sažetak referata Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu oblast: Arhitektonsko projektovanje, stavljaju na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr Verica Krstić, dipl.inž.arh, izabere u zvanje docenta, na Departmanu za arhitekturu, za navedenu oblast. Referat i Sažetak referata Komisije se nalaze u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupni su javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Izbor u zvanje vanrednog profesora: dr Dušan Ignjatović, dipl.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet on 31/08/2017
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Referat i Sažetak referata Komisije za izbor nastavnika za užu naučnu oblast: Arhitektonske konstrukcije, stavljaju na uvid javnosti. Komisija predlaže da se dr Dušan Ignjatović, dipl.inž.arh, izabere u zvanje vanrednog profesora, na Departmanu za arhitektonske tehnologije, za navedenu oblast. Referat i Sažetak Komisije se nalaze u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupni su javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.
  • Izbor u zvanje redovnog profesora: Borislav Petrović, dipl.inž.arh.

    By Arhitektonski fakultet on 31/08/2017
    Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski fakultet, Beograd, ul. Bulevar kralja Aleksandra 73/II, obaveštava sve zainteresovane da se Referat i Sažetak referata Komisije za izbor nastavnika za užu umetničku oblast: Arhitektonsko projektovanje, stavljaju na uvid javnosti. Komisija predlaže da se Borislav Petrović dipl.inž.arh, izabere u zvanje redovnog profesora, na Departmanu za arhitekturu, za navedenu oblast. Referat i Sažetak referata Komisije se nalaze u prostorijama biblioteke Fakulteta (II sprat, soba 210) i dostupni su javnosti petnaest dana od dana objavljivanja ovog oglasa.