UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

2017_Studiranje-u-Koreji

U četvrtak, 23. februara 2017. godine u 12.30 časova, u Svečanoj sali (200) Arhitektonskog fakulteta održaće se zajedničko informativno predavanje za studente Arhitektonskog i Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu o studiranju u Republici Koreji. Ovo će biti drugo u ovogodišnjoj seriji predavanja na fakultetima na temu studiranja u Koreji, i održava se na inicijativu Ambasade Republike Koreje, u saradnji sa fakultetima Univerziteta u Beogradu.

Ovogodišnji konkurs za stipendije Vlade Republike Koreje je raspisan i trajaće do 16. marta 2017. godine, tako da ovom prilikom pozivamo sve studente koji razmišljaju da se prijave da dođu i informišu se više o načinu prijave u samom procesu studiranja u Koreji.

Ambasada Republike Koreje već nekoliko godina intenzivno stimuliše mlade ljude iz Srbije da posete Koreju kroz razne programe i aktivnosti, kao i da se oprobaju na nekim od njihovih fakulteta, putem programa korejske vlade. Na predavanju 23. februara možete čuti kakva su dosadašnja iskustva srpskih studenata u Koreji, koje su sve prednosti i mane studiranja u ovoj zemlji, kao i mogućnosti dobijanja stipendija i odlaska u Koreju na kraći i duži period.

Na predavanje su pozvani svi studenti, profesori ali i roditelji, pošto ćemo odgovarati na sva pitanja i postojeće nedoumice oko ovog programa.


Povezani tekstovi:
Stipendija korejske vlade za postdiplomske studije (master ili doktorske): 2016 Global Korea Scholarship
Konkurs: Umetnička platforma Sancena (Suncheon Art Platform)


StudyinKorea_logo