UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr
Dogvil_slobodno_dodjite

Radovi master studenata Arhitektonskog fakulteta u Beogradu na predmetu:
MASA-11040 Izborni predmet 1 – URBANIZAM: Budućnost grada prof. dr Miodraga Ralevića, asis. dr Tatjane Mrđenović, sar. Milene Ivanović, odabrani za učešće u predstavi Dogvil.

Dogvil je scenski komad koji je pozorišna predstava koliko i koncert: na bini su tri muzičara, dve glumice i glumac, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvođenjem i interakcijom sa videom, odnosno scenama na velikom platnu, koje dominira scenografijom. Predstavu Dogvil, pozorišnu adaptaciju scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira, režira Kokan Mladenović, a muziku kompozitora Marka Grubića izvodiće uživo Vrooom.

Svi radovi sa onlajn konkursa Dogvil Interkacija, koji je trajao od 7. oktobra do 9. novembra 2014. godine biće prikazani u okviru izložbe Dogvil: Idealni grad koja će biti postavljena u januaru u Mikser Hausu.

Glavnu postavku izložbe činiće odabrani radovi koji su rezultat rada na predmetu Budućnost grada. Prateći program izložbe činiće projekcija svih radova koji su pristigli na konkurs. Sve radove možete pogledati ovde – https://www.facebook.com/notes/dogvil/dogvil-interakcija-odabrani-radovi/776453085736277

Premijere Dogvila održaće se 19. i 20. decembra (20 časova) u beogradskom Mikser Hausu.

Dogvil_na_fakultetu_opt
Studenti su zajedno sa ekipom predstave učestvovali u građenju Dogvila. Kokan Mladenović i Marko Grubić predstavili su studentima na predmetu Budućnost grada, grad Dogvil i kampanju Dogvil interakcija.