UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Prezentacija programa

Pozivaju se studenti Arhitektonskog fakulteta da dođu na prezentaciju programa “Global Citizen” i upoznaju se sa radom studentske internacionalne organizacije AIESEC.

Prezentacija će se održati u četvrtak, 3. aprila 2014. godine, u 20 časova na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, Kamenička 6.

Šta je “Global Citizen”?

“Global Citizen” je internacionalni program volontiranja, namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture.

Čini ga mreža projekata širom sveta koji se bave temama poput multikulturalnosti, tolerancije, edukacije mladih i širenja svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.
Kroz timski rad, u internacionalnom okruženju, stiče se iskustvo u nevladinim ogranizacijama, školama, na Univerzitetima i u letnjim kampovima.

Samo neke od zemalja koje možete posetiti i učestvovati u poboljšavanju lokalnih zajednica su Poljska, Rusija, Portugal, Italija, Češka, Mađarska, Egipat, Tunis, Turska.

Rešavajući neki određeni društveni problem studenti ostvaruju uticaj na stotine mladih sa kojima rade. Volonteri utiču direktno na njihove živote i pomažu znanjem i iskustvom da budu motivisani i uspešni u kreiranju boljeg društva.

Više informacija možete naći na sledećim linkovima:

http://globalcitizen.rs/
https://www.facebook.com/globalcitizenserbia

O AIESEC-u

AIESEC je najveća internacionalna organizacija vođena od strane studenata. Ova studentska organizacija postoji u preko 100 zemalja i broji oko 100.000 članova koji su kroz programe praksi i volontiranja podstaknuti da postanu nosioci pozitivnih promena.

Više informacija možete naći na sledećim linkovima:

http://aiesec.org.rs/
https://www.aiesec.org/