УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

ПОЗИВ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ИСТРАЖИВАЧА И СТУДЕНАТА – Circle U.

2024 Application Seed Funding visual 1

2024 Application Seed Funding visual 2

Са задовољством вас обавештавамо да је отворен конкурс програма “Circle U. Seed Funding Scheme” за подношење предлога пројеката за 2024. годину.
Позив је отворен за студенте, академско и истраживачко особље из свих дисциплина и са свих нивоа студија, са девет универзитета чланица “Circle U.” универзитета.

“Circle U. Seed Funding Scheme” је програм финансијске подршке који има за циљ да пружи академском особљу и студентима могућности за развој пројеката широм алијансе.
Ако имате идеје које би допринеле мисији и визији “Circle U.” и/или помогле да се укључи више колега, студената и партнера у живот наше алијансе, овај фонд може да вам помогне обезбеђивањем средстава.
Позив је отворен за пројекте који покривају широк спектар иницијатива укључујући семинаре, радионице, заједничке модуле, курсеве и програме и заједничке истраживачке активности. Пројекти треба да укључују особље или студенте са најмање 3 партнерска универзитета “Circle U.”
Студентски пројекти могу укључивати активности које имају за циљ ангажовања студената, подржавање нових активности учења и обуке или организовање културних активности широм нашег савеза. Период за реализацију пројекта је од 1. јануара до 31. октобра 2025. године.

Посетите веб страницу за додатне информације и образац за пријаву: https://www.circle-u.eu/open-campus/seedfunding/

За било каква питања, молимо контактирајте тим на: seedfunding@circle-u.eu

Пријавите се до 15. октобра и обликујте будућност “Circle U.” кроз своје пројекте!

За све заинтересоване биће организована онлајн инфо сесија 13. јуна и позивамо вас да се региструјете путем линка👉 https://www.surveymonkey.com/r/RJFHLGN