УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

CUChallenge

Са задовољством вас обавештавамо да је отворен позив за учешће на такмичењу под називом “Circle U. Challenge”.
Позив за учешће је отворен за студенте свих нивоа студија са универзитета чланица европске универзитетске алијансе “Circle U.”, коју поред Универзитета у Београду чини још осам престижних универзитета из Европе: Универзитет у Архусу (Данска), Хумболтов Универзитет у Берлину (Немачка), Кингс Колеџ у Лондону (Велика Британија), Католички универзитет у Лувену (Белгија), Универзитет у Ослу (Норвешка), Универзитет Парис Цитé, Универзитет у Бечу (Аустрија) и Универзитет у Пизи (Италија).
“Circle U. Challenge” је развијен као концепт у коме, поред студената, учествују и партнери попут градова, региона, универзитетских болница. На овај начин студентима се пружа прилика да сарађују са партнерима и актерима који су изван академске заједнице и да развијају иновативна одржива решења.
Постоји шест изазова које студенти могу да решавају у интердисциплинарним и интернационалним тимовима. Радни језик програма је енглески језик. Све информације о такмичењу доступне су на сајту Универзитета у Београду: https://bg.ac.rs/en/university/challenge.php
Студенти и тимови студената могу се пријавити до 15. октобра 2022. године.