UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

ZK-2.7..24.-1080x1080

Tokom poslednjeg susreta u ovom semestru razgovaramo o važnom konceptu razvojnog stava ” Growth Mindset “. Pridruži nam se 2. jula u 12 časova i saznaćeš kako da unaprediš svoj pristup učenju, izazovima i ličnom rastu. 

Dobićeš jasno objašnjenje šta je fiksni a šta razvojni stav, na koji način da prihvatiš neuspeh i sagledaš izazov kao mogućnost. 

Gost nam je Stefan Dumić, zadužen u okviru “HR” tima za obuku i razvoj zaposlenih u kompaniji L’Oreal, u devet zemalja Adria Balkan regije. Stefan se 2023. godine sertifikovao u Londonu za “Gallup Strengths Coaching”,  pomaže ljudima da otkriju svoje snage i konstantno ih primenjuju da bi bili uspešniji kako na profesionalnom, tako i na ličnom nivou. 

Prijavi se putem linka  https://forms.office.com/e/v5w74wJy8Q i postavi pitanje našem gostu. 

Zum kafica – 45 minuta sa…” predstavlja format onlajn karijernog vođenja i savetovanja Centra za razvoj karijere I savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu. Druženje studenata I stručnjaka iz poslovne i akademske zajednice Centra organizuje putem Zum platforme, u formi sastanka, kako bi studenti Univerziteta u Beogradu  bili  motivisani da uzmu aktivno učešća u diskusiji. Ovom Zum kaficom moderiraće Jelena Kurjak, koordinatorka karijernog informisanja i savetovanja Centra za razvoj karijere. Jelena ima više od 15 godina iskustva u karijernom vođenju i savetovanju studenata, realizovanju radionica na temu pisanja CV-ja, motivacionog pisma, izrade karijernog plana i simulacije intervjua za posao ili praksu. 

0