УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Prijemni_AF_2017_01_thumb

Динамика уписа на Архитектонски факултет 2017.

УТОРАК, 11. ЈУЛ 2017. ГОДИНЕ

У 10 сати, у амфитеатру Архитектонског факултета, прозивање за кандидате који су стекли право на упис, до попуне буџетских места на оба студијска програма. Прозивање почиње од најбоље пласираног НЕУПИСАНОГ кандидата па до кандидата који су се рангирали закључно са рангом 203 (200 кандидата према уписној квоти + један кандидат са афирмативне листе + два кандидата страна држављанина). Уколико се ни тада не попуни квота за буџетске студенте, прозивање ће се наставити у 14 сати до попуне квоте за буџетске студенте, редом према Коначној ранг листи.

У 14 сати, у амфитеатру Архитектонског факултета, прозивање за кандидате који су стекли право на упис, до попуне квоте од 24 студента за самофинансирајуће студенте на Интегрисаним академским студијама. Уколико се упис за ове кандидате не заврши до 18 сати, процедура се наставља у среду, 12. јула 2017. године.

СРЕДА, 12. ЈУЛ 2017. ГОДИНЕ

У 10 сати, у амфитеатру Архитектонског факултета, прозивање за кандидате који су стекли право на упис, до попуне квоте за самофинансирајуће студенте на студијски програм Основних академских студија. Прозивање почиње од најбоље пласираног НЕУПИСАНОГ кандидата па до кандидата који су се рангирали закључно са рангом 304

ЧЕТВРТАК, 13. ЈУЛ 2017. ГОДИНЕ

Кандидати који су стекли право на упис, а не упишу се 10, 11, и 12. јула, губе то право и Факултет ће на њихово место уписати кандидате према редоследу на Коначној ранг листи. У 10 сати, испред собе 217 Архитектонског факултета, прозивање за кандидате према редоследу на коначној ранг листи, почевши од ранга 305, а до попуњавања квоте за упис на оба студијска програма. Кандидати који нису присутни на прозивци ће бити прескочени и биће уписан први следећи кандидат који је присутан.