УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

2017_BG-Praksa

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА 2017.

БГПРАКСА омогућава студентима да по јединственом моделу обављају стручну праксу у јавним и јавним комуналним предузећима, организационим јединицама Градске управе, установама културе и градским општинама и стекну практична знања, вештине и релевантно радно искуство током студија и на тај начин унапреде своје академско образовање.

Ове године у оквиру програма отворено је укупно 226 места у 16 унутрашњих организационих јединица Градске управе, 14 градских предузећа, 11 установа културе и 3 градске општине града Београда.

Програм БГ ПРАКСА 2017 реализоваће се као тромесечна пракса а планирани почетак је 15. јуни 2017. Свим студентима – полазницима програма током трајања праксе биће обезбеђена накнада за топли оброк и превоз и менторска подршка из реда запослених у институцијама учесницама у програму.

Ангажовање у програму носи и одређени број додатних /некумулативних/ ЕСПБ бодова које факултети Универзитета у Београду препознају као релевантну ваннаставну активност студената или као обавезну стручну праксу.

Конкурс ће бити отворен од 23.марта до 17.априла 2017.године и кандидати се могу пријавити искључиво електронским путем. Приликом пријављивања кандидатима ће од документације бити неопходна скенирана потврда о редовном студирању.

Интегрални текст конкурса (са детаљима о локацијама и позицијама за праксу, описом посла и условима за сваку позицију) и Водич кроз конкурс доступни су на сајту Центра за развој каријере www.razvojkarijere.bg.ac.rs, где се обавља пријављивање кандидата.

Програм Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА реализује Центар за развој каријере Универзитета у Београду у сарадњи са Градском управом Града Београда од 2010. године. У протеклих седам година реализације преко 1650 студената са 26 факултета Универзитета у Београду стекло је прво радно искуство у институцијама чији је оснивач град.

Списак позиција за Архитектонски факултет

Архитектонски факултет Универзитета у Београдуброј места: 11

СEКРЕТАРИЈАТ ЗА СОЦИЈАЛНУ ЗАШТИТУ
Позиција: Практикант у Сектору за избеглице, интерно расељена лица и миграције – грађевински инжењер или архитекта1 место

СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ
Позиција: Практикант на пословима за издавања локацијских услова1 место
Позиција: Практикант на пословима припреме и доношења урбанистичких планова1 место

ЈКП ПОГРЕБНЕ УСЛУГЕ
Позиција: Референт инвестиционих радова2 места

ЈП ДИРЕКЦИЈА ЗА ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ И ИЗГРАДЊУ БЕОГРАДА
Позиција: Стручни сарадник у сектору за изградњу, надзор и високоградњу1 место
Позиција: Стручни сарадник у сектору за локације, маркетинг и информатику2 места
Позиција: Стручни сарадник у сектору за програм и припрему3 места

Информације

Све информације о Универзитетској радној пракси БГ ПРАКСА 2017:
http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa/2017

Контакт:
Центар за развој каријере и саветовање студената
Универзитет у Београду
Студентски трг 1, Ректорат
11000 Београд
тел: 011/3207-419
e-mail: centar@razvojkarijere.bg.ac.rs

2017_BG-Praksa_plakat