УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

12354

Министарство државне управе и локалне самоуправе, уз подршку ЕУ пројекта „Видљивост и комуницирање реформе јавне управе“ и учешће пет државних универзитета и 56 органа јавне управе и ове године организује Сајам студентске стручне праксе у јавној управи 2022/2023.

Сајам студентске стручне праксе у јавној управи 2022/2023 одржаће се 9. новембра 2022. године, од 10.00 до 17.30 часова, као online догађај, у виртуелном простору Народне скупштине Републике Србије, према програму који ће омогућити интерактивану и динамичну манифестацију, са великим бројем истовремених сесија, тематских трибина и панела, чет и видео посетa штандовима органа и универзитета учесника Сајма.

С тим у вези позивамо студенте Универзитета у Београду, Универзитета у Крагујевцу, Уницерзитета у Нишу, Универзитета у Новом Саду и Државног универзитета у Новом Пазару, да посете Сајам, упознају се са понудом стручне праксе коју су за њих припремили органи учесници Сајма, сусретну се са колегама из јавне управе и добију релевантне информације како до стручне праксе и могућностима које пружа стручна пракса у јавној управи.