УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

USE-IT_Belgrade_2018_opt

Tacka-komunikacije_logo

Радионица осмишљавања и прикупљања материјала за нове тачке београдске мапе: USE IT BELGRADE 2018

Тачка комуникације вас позива да учествујете радионици осмишљавања и припреме нових садржаја за београдску мапу за 2018 годину. USE IT Europe (https://www.use-it.travel/home) је европска лиценца турстичких мапа за младе намењих путницима, а не туристима. Садржај мапе предлажу и припремају искључиво млади. До сада, на платформи постоји око 40 градова, а од прошле године, додали смо још једну.

https://www.use-it.travel/cities/detail/belgrade/

USE IT Europe је:
• направљена од стране локалаца,
• без туристичких “небулоза”,
• нуди увек свеж садржај,
• бесплатна је
• није комерцијалног карактера – без спонзорисаног садржаја!!!

На овој радионици ћете заједно са координаторима и уредницима београдског издања за 2017 годину имати прилиике да изаберете места у граду на која бисте волели да одведете госте из иностранства, а са друге страна да научите како се пишу описи који представљају горе наведне вредности USE IT покрета.

Пријаве за радионицу на мејл: info@tackakomunikacije.org до поноћи, 06.децембра 2017. године. Учествовање у радионици је бесплатно, пошаљите нам само име, презиме, контакт мејл, занимање и године / старост.

Пожељно је, али не и обавезно да учесници радионице могу да пишу садржаје на енглеском. Поред тога, наведите нам своја три омиљена места у Београду то могу бити јавни простор, места за излазак, ресторани, кафићи, галерије, ћошкови, кејови и опишите нам у једној реченици зашто их волите.

Радионица ће се одражати 09.12. и 10.12.2017. године, у Магацину, у Краљевића Марка 4 у времену од 12.00 до 17.00 часова.

Пријавите се!

USE-IT_Belgrade_map_2017

USE IT BELGRADE 2017 мапа

USE-IT_Belgrade_main