УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Курс 7.3. – Историја уметности 1: Термин поновљених колоквијума, увида у радове и предаје портфолија

Модул 7 – Историја архитектуре и уметности

Обавештење

Предмет:

Курс 7.3. – Историја уметности 1

Обавештавају се студенти друге године основних студија да ће се ПРВИ и ДРУГИ поновљени колоквијум из предмета ИСТОРИЈА УМЕТНОСТИ 1 одржати у сали 218 након испита из истог предмета који је заказан за среду 12.02.2014. у 10 часова у салама 218-228.

Увид у радове са испита и са колоквијума одржаће се у петак 14.02.2014. у 18 часова кабинету 231. Истовремено ће сви студенти (било да су положили испит у јануарском року или не) добити своје радове са испита и са оба колоквијума како би могли одмах да формирају ПОРТФОЛИО ИЗ ИСТОРИЈЕ УМЕТНОСТИ 1.

Студенти који су положили испит дужни су да предају ПОРТФОЛИО одмах након преузимања тестова са колоквијума и испита. УПУТСТВО за формирање портфолија из предмета ИСТОРИЈА УМЕТНОСТИ 1, као ЗАПИСНИК ИСПИТА, налазе се на сајту факултета на страници предмета.

НАПОМЕНА: Студенти који су положили испит треба са собом да понесу попуњен и одштампан први лист портфолија (Идентификациони лист – видети УПУТСТВО ЗА ПАКОВАЊЕ ПОРТФОЛИЈА) у једном примерку, ЗАПИСНИК ИСПИТА у 2 примерка, као и хефталицу којом ће спојити листове портфолија. Уколико студенти не формирају портфолио према датом Упутству и уколико га не предају у петак 14.02.2014. у 18 часова неће им бити уписана оцена у јануарском испитном року.

в.проф др Александар Игњатовић