УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Spotlight session – онлајн скуп о приликама за мобилност студената у оквиру европске универзитетске алијансе Circle U.

SpotlightSessionCUBelgrade

Позивају се студенти заинтересовани за мобилност у оквиру наше универзитетске европске алијансе на онлајн скуп који организује Универзитет у Београду под називом “Spotlight session” у петак, 9. јуна 2023.год. са почетком у 11 часова путем Zoom платформе.

Студенти ће моћи да сазнају више о приликама које се пружају у наредном периоду и упознају колеге са Универзитета у Архусу (Данска), Хумболтовог Универзитет у Берлину (Немачка), Кингс Колеџа у Лондону (Велика Британија), Католичког универзитета у Лувену (Белгија), Универзитета у Ослу (Норвешка), Универзитета Парис Цитé (Француска), Универзитета у Бечу (Аустрија) и Универзитета у Пизи (Италија).

Након кратких презентација партнерских универзитета, студенти ће бити у могућности да у бреакоут собама поразговарају са колегама, поставе питања и реше недоумице које имају.

“Spotlight session” представља јединствену прилику да студенти у директном контакту са представницима партнерских универзитета сазнају више о студијама и мобилности на чланицама Circle U. и да се боље упознају са могућностима за привремено академско усавршавање на неком од престижних партнерских универзитета унутар алијансе.

Скуп ће се одржати на енглеском језику.

Пријава се врши преко формулара до четвртка, 8. јуна у 14 часова.