УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

УНАПРЕД – Универзијада апсолвената региона на Машинском факултету

Unapred_vizual

Универзијада апсолвената региона “УНАПРЕД” биће по први пут одржана у суботу, 8. октобра на Машинском факултету у Београду.

Универзијада је настала са циљем повезивања студената завршних/мастер студија и компанија које трагају за кандидатима за попуњавање слободних позиција.

За УНАПРЕД се могу пријавити апсолвенти основних и мастер студија Београдског универзитета, као и са других српских и универзитета земаља региона (Црне Горе, Албаније, БиХ, Хрватске, Северне Македоније). Учесници Универзијаде биће представници универзитета, привредних комора, министарстава и привредника из региона, а ускоро ће бити објављен И финални програм догађаја.

ЗА ПРВИХ 100 БЕСПЛАТНА КОТИЗАЦИЈА

За регистрацују је потребно прво отворити профил на платформи СтудеЕНТЕР, и потом се пријавити за УНАПРЕД. Број учесника је ограничен, а котизација за првих 100 пријављених студената је бесплатна. Пријава је могућа и преко апликације СтудЕНТЕР на Гоогле Плаy-у и Апп Сторе-у.

Организатор догађаја је СтудЕНТЕР платформа за повезивање студената и привреде. Платформа, са једне стране нуди младим људима прилику да брзо и лако пласирају и валоризују своја стечена теоријска и практична знања и да се укључе у реалне привредне токове. Са друге стране, привредним субјектима нуди јединствене прилике да приступе бази школованих и перспективних младих људи и задовоље своје потребе за реализацијом пројеката/истраживања/испитивања, или једноставно пронађу кандидата свог новог колегу.

По угледу на друге европске Универзитете, који имају развијену праксу сарадње студената и привреде, а на иницијативу студената Универзитета у Београду, развијена је платформа СтудЕНТЕР. Иницијативу су прихватили и други универзитети у региону.

Више о платформи СтудЕНТЕР и догађају на: https://studenter.org/dogadjaji/dogadjaj/forum-unapred