УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Отворена врата Факултета за гимазијалаце, средњошколце и дочек бруцоша

image00020

Фото: Јелисавета Ђоковић

У среду, 28. септембра 2022. године Архитектонски факултет је отворио своја врата и том приликом угостио заинтересоване за студије на нашем факултету.

Организоване су 4 сесије отворених врата са стручно вођеним шетњама кроз изложбу и просторије Факултета. Посебно задовољство причињава чињеница да смо поред београдских ученика имали прилику да угостимо госте из лазаревачке и белоцркванске гимназије.

У оквиру догађаја: Отворена врата Архитектонског факултета 2022, на једном месту омогућили смо будућим студентима да се информишу о Основним академским студијама архитектуре ОАСА и Интегрисаним академским студијама архитектуре ИАСА, као и да посете годишњу изложбу најбољих студентских радова студента Архитектонског факултета у оквиру свих предмета типа „студио пројекат“ од прве године Основних студија архитектуре, све до завршних радова три мастер академска програма Архитектонског факултета.

Недеља са архитектуром се завршила свечаним пријемом студената прве године у петак, 30. септембра, када је организована и промоција публикација и веб издања Годишњака 

Линкове ка 17 публикација, формираних по предметима из претходне школске године, можете пронаћи на сајту Архитектонског факултета на следећем линку.

Том приликом додељена су признања и захвалнице студентима номинованим за најбоље завршне радове на студијској целини С04 – Завршни рад и студијског целини Мастер завршни рад. Све номиноване радове можете видети ОВДЕ.

Фотографије са догађаја можете да погледате овде.

 

image00022

Фото: Јелисавета Ђоковић

image00016

Фото: Јелисавета Ђоковић

image00013

Фото: Јелисавета Ђоковић

image00009

Фото: Јелисавета Ђоковић

image00006

Фото: Јелисавета Ђоковић

image00003

Фото: Јелисавета Ђоковић