УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

2022 Otvorena vrata-AMF (4)

Представљање Факултета и презентација студијских програма на догађају ”Отворена врата Архитектонског факултета 2022.” | Фото © Ивана Ракоњац

У уторак, 24. маја 2022. године од 15.30 – 17.30 часова, Архитектонски факултет је отворио своја врата и том приликом угостио заинтересоване за студије на нашем факултету.

У оквиру догађаја: Отворена врата Архитектонског факултета 2022, на једном месту  омогућили смо будућим студентима да се информишу о Основним академским студијама архитектуре ОАСА и Интегрисаним академским студијама архитектуре ИАСА, пријемном испиту и процедурама уписа, стицању квалификација и могућностима студентске мобилности током студија, као и да се  у непосредном контакту са наставницима, сарадницима и студентима прве године упознају са начином рада и резултатима учења.

 Отворена врата су осмишљена као догађај који кроз презентације представника различитих факултетских служби пружа важне информације о организацији факултета и току студија.

Догађај је отворио продекан за наставу, ванредни проф. арх. Небојша Фотирић, затим су студијске програме презентовали руководилац ОАСА доц. др Милена Кордић и руководилац ИАСА в. проф др Александар Виденовић.
Ванредни проф. Милан Радојевић и виши стручнотехнички сарадник за студије и студентска питања Јована Шормаз упознали су посетиоце са основним и техничким информацијама о процесу пријемног испита.

Матуранте је са предметом Простор и облик упознао професор арх. Иван Рашковић, руководилац предмета, и даље их упутио на организован обилазак студија у оквиру овог предмета.

Посетиоци су имали прилике да погледају колоквијумску изложбу студентских радова, где су у сусрету са асистенима, студентима и студентским радовима још једном су могли да добију одговоре на многа практична питања везана за студирање архитектуре и изазове које ће савладавати, да чују мотиве студирања и амбиције за будуће професионално бављење архитектуром.

На тај начин, 182 посетилаца овог догађаја је из прве руке сазнало како изгледају студентски пројекти, каква је радна атмосфера у току колоквијума и видело све многе детаље академског живота пре уписа на факултет који су до сада били резервисани само за уписане студенте.

 

Фотографије са догађаја можете погледати у наставку…

2022 Otvorena vrata-AMF (1)

2022 Otvorena vrata-AMF (3)

2022 Otvorena vrata-AMF (2)

2022 Otvorena vrata-sale (1)

Посете салама у којима се полажу колоквијуми током догађаја ”Отворена врата Архитектонског факултета 2022.”  | Фото © Ивана Ракоњац

2022 Otvorena vrata-sale (2)

2022 Otvorena vrata-sale (9)

2022 Otvorena vrata-sale (6)

2022 Otvorena vrata-sale (5)

2022 Otvorena vrata-sale (8)

2022 Otvorena vrata-sale (7)

Аутор форографија  | Фото © Ивана Ракоњац

© [2013 - 2018] Универзитет у Београду - Архитектонски Факултет | University of Belgrade - Faculty of Architecture