UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

2022 Otvorena vrata-AMF (4)

Predstavljanje Fakulteta i prezentacija studijskih programa na događaju ”Otvorena vrata Arhitektonskog fakulteta 2022.” | Foto © Ivana Rakonjac

U utorak, 24. maja 2022. godine od 15.30 – 17.30 časova, Arhitektonski fakultet je otvorio svoja vrata i tom prilikom ugostio zainteresovane za studije na našem fakultetu.

U okviru događaja: Otvorena vrata Arhitektonskog fakulteta 2022, na jednom mestu  omogućili smo budućim studentima da se informišu o Osnovnim akademskim studijama arhitekture OASA i Integrisanim akademskim studijama arhitekture IASA, prijemnom ispitu i procedurama upisa, sticanju kvalifikacija i mogućnostima studentske mobilnosti tokom studija, kao i da se  u neposrednom kontaktu sa nastavnicima, saradnicima i studentima prve godine upoznaju sa načinom rada i rezultatima učenja.

 Otvorena vrata su osmišljena kao događaj koji kroz prezentacije predstavnika različitih fakultetskih službi pruža važne informacije o organizaciji fakulteta i toku studija.

Događaj je otvorio prodekan za nastavu, vanredni prof. arh. Nebojša Fotirić, zatim su studijske programe prezentovali rukovodilac OASA doc. dr Milena Kordić i rukovodilac IASA v. prof dr Aleksandar Videnović.
Vanredni prof. Milan Radojević i viši stručnotehnički saradnik za studije i studentska pitanja Jovana Šormaz upoznali su posetioce sa osnovnim i tehničkim informacijama o procesu prijemnog ispita.

Maturante je sa predmetom Prostor i oblik upoznao profesor arh. Ivan Rašković, rukovodilac predmeta, i dalje ih uputio na organizovan obilazak studija u okviru ovog predmeta.

Posetioci su imali prilike da pogledaju kolokvijumsku izložbu studentskih radova, gde su u susretu sa asistenima, studentima i studentskim radovima još jednom su mogli da dobiju odgovore na mnoga praktična pitanja vezana za studiranje arhitekture i izazove koje će savladavati, da čuju motive studiranja i ambicije za buduće profesionalno bavljenje arhitekturom.

Na taj način, 182 posetilaca ovog događaja je iz prve ruke saznalo kako izgledaju studentski projekti, kakva je radna atmosfera u toku kolokvijuma i videlo sve mnoge detalje akademskog života pre upisa na fakultet koji su do sada bili rezervisani samo za upisane studente.

 

Fotografije sa događaja možete pogledati u nastavku…

2022 Otvorena vrata-AMF (1)

2022 Otvorena vrata-AMF (3)

2022 Otvorena vrata-AMF (2)

2022 Otvorena vrata-sale (1)

Posete salama u kojima se polažu kolokvijumi tokom događaja ”Otvorena vrata Arhitektonskog fakulteta 2022.”  | Foto © Ivana Rakonjac

2022 Otvorena vrata-sale (2)

2022 Otvorena vrata-sale (9)

2022 Otvorena vrata-sale (6)

2022 Otvorena vrata-sale (5)

2022 Otvorena vrata-sale (8)

2022 Otvorena vrata-sale (7)

Autor forografija  | Foto © Ivana Rakonjac

© [2013 - 2018] Univerzitet u Beogradu - Arhitektonski Fakultet | University of Belgrade - Faculty of Architecture