УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

2017_Aalto-Summer-School-on-Transportation

Aalto_EN_Logo_crop_opt

Летња школа о транспорту Алто Универзитета за 2017. годину (2017 Aalto University Summer School on Transportation) биће одржана од 21. до 25. августа 2017. године у славном кампусу Алто Универзитета у месту Отаниеми, Еспо, Финска. Тема овогодишње летње школе је Интегративно промишљање будућности мобилности.

Летња школа је једнонедељни догађај који укључује предавања, радионице и обилазак локација, са фокусом на разне аспекте транспорта, политике и планирања употребе земљишта укључујући и технолошке трендове и нове методологије.

Поред представника Алто Универзитета (Aalto University) предавачи ће бити са Техничког Универзитета у Делфту (TU Delft), Универзитета у Њукаслу (Newcastle University), Техничког Универзитета у Истанбулу (Istanbul Technical University) итд. За целу листа учесника погледати линк испод.

Летња школа је намењена за професионалце из области транспорта, саобраћајне инжењере, просторне планере, архитекте, представнике цивилног сектора, представнике транспортних агенција итд. Такође је намењена и за студенте из ових области на нивоу мастер или студената докторских студија.


Повезани  текстови:
Трибина: Сусрет са финским архитектима – Parviainen Arkkitehdit Oy Ltd
Конкурс: Летња школа у оквиру програма Erasmus+ коју организује Radboud универзитет из Холандије
Конкурс за позицију докторанта на Универзитету Aalto у Хелсинкију
Изложба савременог нордијског стакла: Додир стакла


Котизација
Котизација која укључује материјале за курс и оброке је 700 EUR.
После 15. јуна 2017. године котизација ће бити 900 EUR.

Студентске стипендије
Ограничен број стипендија за котизације је доступан за студенте мастер и докторских студија уписаних на универзитет у време подношења захтева. Стипендија не покрива смештај и путне трошкове.

Све информације о летњој школи: Aalto University Summer School on Transportation 2017