УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Радионица

ELANCE-NEW-LOGO_optim

Канцеларија за младе Вас позива да се пријавите за “Elance Workshop” – радионицу о freelancing-у, на којој се можете упознати са највећом глобалном компанијом за freelance запошљавање, као и појмом и могућностима freelancing-а у земљи и свету.

Радионица “Elance Workshop” ће се одржати 28. новембра 2013. године, у Info room (ул. 1300 каплара бр. 2; бочни улаз Задужбине Илије М. Коларца – Студентски трг бр. 5), са почетком у 12 часова. Укупно ће трајати око 3 сата. Након уводне презентације и теоријског дела, уследиће двочасовна практична радионица, на којој ће учесници имати прилику да испробају платформу, уз стручну помоћ и савете Elance мобилизатора.

Радионицу ће водити Тамара Гаврић, мобилизатор који сарађује са компанијом Elance на подручју Србије, и сама дугогодишњи успешни корисник овог сервиса и freelancer. Присутни ће бити у могућности да питају све што их занима.

По завршетку радионице, сви учесници ће добити сертификат о похађању.

Ко може да се пријави и како?

Могу да се пријаве сви заинтересовани од 20 до 30 година, али ће због ограниченог броја места и очекиваног великог интересовања предност имати они који се пријаве међу првима. Пријава треба да садржи основне податке (име и презиме, годиште, образовање/занимање, контакт телефон и e-mail адреса), а шаље се на e-mail адресу tgavric@elancemobilizer.com.

Рок за пријаву је 26. новембар у 16 часова. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити узете у обзир.

Због практичног дела радионице потребно је да сви учесници имају рачунаре, па молимо да приликом пријаве нагласите да ли сте у могућности да понесете сопствени лаптоп рачунар или не.

Сви пријављени кандидати биће у најкраћем року обавештени о пријему и исходу своје пријаве.

Више детаља о Elance платформи погледајте овде, а за додатне информације можете се обратити Тамари Гаврић, Elance мобилизатору и водитељки презентације, на e-mail адресу tgavric@elancemobilizer.com.