UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

Radionica

ELANCE-NEW-LOGO_optim

Kancelarija za mlade Vas poziva da se prijavite za “Elance Workshop” – radionicu o freelancing-u, na kojoj se možete upoznati sa najvećom globalnom kompanijom za freelance zapošljavanje, kao i pojmom i mogućnostima freelancing-a u zemlji i svetu.

Radionica “Elance Workshop” će se održati 28. novembra 2013. godine, u Info room-u (ul. 1300 kaplara br. 2; bočni ulaz Zadužbine Ilije M. Kolarca – Studentski trg br. 5), sa početkom u 12 časova. Ukupno će trajati oko 3 sata. Nakon uvodne prezentacije i teorijskog dela, uslediće dvočasovna praktična radionica, na kojoj će učesnici imati priliku da isprobaju platformu, uz stručnu pomoć i savete Elance mobilizatora.

Radionicu će voditi Tamara Gavrić, mobilizator koji sarađuje sa kompanijom Elance na području Srbije, i sama dugogodišnji uspešni korisnik ovog servisa i freelancer. Prisutni će biti u mogućnosti da pitaju sve što ih zanima.

Po završetku radionice, svi učesnici će dobiti sertifikat o pohađanju.

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu da se prijave svi zainteresovani od 20 do 30 godina, ali će zbog ograničenog broja mesta i očekivanog velikog interesovanja prednost imati oni koji se prijave među prvima. Prijava treba da sadrži osnovne podatke (ime i prezime, godište, obrazovanje/zanimanje, kontakt telefon i e-mail adresa), a šalje se na e-mail adresu tgavric@elancemobilizer.com.

Rok za prijavu je 26. novembar u 16 časova. Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti uzete u obzir.

Zbog praktičnog dela radionice potrebno je da svi učesnici imaju računare, pa molimo da prilikom prijave naglasite da li ste u mogućnosti da ponesete sopstveni laptop računar ili ne.

Svi prijavljeni kandidati biće u najkraćem roku obavešteni o prijemu i ishodu svoje prijave.

Više detalja o Elance platformi pogledajte ovde, a za dodatne informacije možete se obratiti Tamari Gavrić, Elance mobilizatoru i voditeljki prezentacije, na e-mail adresu tgavric@elancemobilizer.com.