УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

2016_KDBK_plakat

Универзитет у Београду – Центар за развој каријере и саветовање студената са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму Кадар да будем кадар, који ће се реализовати од 09. до 13. маја 2016. године на Машинском факултету.

Циљ програма “Кадар да будем кадар” је олакшати студентима и дипломираним студентима избор послова који ће одговарати њиховим способностима и потенцијалима, помоћи им да се ефикасније прилагоде у променама које се дешавају у свету модерног пословања као и да развију проактиван став према личној и професионалној будућности, а са друге стране, омогућити водећим компанијама у земљи да остваре контакт са врхунски мотивисаним квалификованим младим људима и да помогну њиховој транзицији из света образовања у савремени свет рада.

Од 2010. године, од када се програм реализује на Универзитету у Београду, у програму је учествовало око 270 студената који су квалитет програма оценили високим оценама у својим евалуацијама. Овогодишњи, 10. циклус тренинга обухватиће радионице и предавања на следеће теме: решавање конфликата, презентационе вештине, вештине продаје, лидерство, вештине асертивне комуникације, самоувереност, вештине позиционирања у савременом пословном окружењу и професионални и лични развој у дигиталном свету.

Студенте ће током недељу дана вештинама учити стручњаци и топ менаџмент компанија “Mol Serbia”, “Hyatt Regency Belgrade”, “Telenor”, “Stanton Chase”, “Advance Response International”, “HRD Pro Consulting” и других.

За све полазнике и гостујуће предаваче ове године биће организовано „Каријерно ћаскање” у Ректорату, завршни сусрет свих учесника током ког ће студентима бити уручени сертификати о похађању тренинга.

Позивају се студенти да искористе прилику за учење, усавршавање, умрежавање и још многа тога! Позив за пријављивање отворен је од 20. априла до 03. маја 2016. године. Број места је ограничен и пријава је неопходна. Потражите пријавни формулар на сајту www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

О Центру за развој каријере и саветовање студената: Центар је основан 05. децембра 2006. године као организациона јединица Универзитета у Београду ради обезбеђивања делотворног система подршке студентима и дипломцима у развоју знања и вештина које ће им бити од значаја при запошљавању или наставку образовања, и ради повезивања академске и пословне заједнице.