UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

2016_KDBK_plakat

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu Kadar da budem kadar, koji će se realizovati od 09. do 13. maja 2016. godine na Mašinskom fakultetu.

Cilj programa “Kadar da budem kadar” je olakšati studentima i diplomiranim studentima izbor poslova koji će odgovarati njihovim sposobnostima i potencijalima, pomoći im da se efikasnije prilagode u promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i da razviju proaktivan stav prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti, a sa druge strane, omogućiti vodećim kompanijama u zemlji da ostvare kontakt sa vrhunski motivisanim kvalifikovanim mladim ljudima i da pomognu njihovoj tranziciji iz sveta obrazovanja u savremeni svet rada.

Od 2010. godine, od kada se program realizuje na Univerzitetu u Beogradu, u programu je učestvovalo oko 270 studenata koji su kvalitet programa ocenili visokim ocenama u svojim evaluacijama. Ovogodišnji, 10. ciklus treninga obuhvatiće radionice i predavanja na sledeće teme: rešavanje konflikata, prezentacione veštine, veštine prodaje, liderstvo, veštine asertivne komunikacije, samouverenost, veštine pozicioniranja u savremenom poslovnom okruženju i profesionalni i lični razvoj u digitalnom svetu.

Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti stručnjaci i top menadžment kompanija “Mol Serbia”, “Hyatt Regency Belgrade”, “Telenor”, “Stanton Chase”, “Advance Response International”, “HRD Pro Consulting” i drugih.

Za sve polaznike i gostujuće predavače ove godine biće organizovano „Karijerno ćaskanje” u Rektoratu, završni susret svih učesnika tokom kog će studentima biti uručeni sertifikati o pohađanju treninga.

Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga! Poziv za prijavljivanje otvoren je od 20. aprila do 03. maja 2016. godine. Broj mesta je ograničen i prijava je neophodna. Potražite prijavni formular na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

O Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata: Centar je osnovan 05. decembra 2006. godine kao organizaciona jedinica Univerziteta u Beogradu radi obezbeđivanja delotvornog sistema podrške studentima i diplomcima u razvoju znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju ili nastavku obrazovanja, i radi povezivanja akademske i poslovne zajednice.