УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr
logo_iaeste_small_opt

Обавештавамо заинтересоване да је организација IAESTE расписала конкурс за слање студената техничких факултета као и факултета природних наука на СТРУЧНУ ПРАКСУ У ИНОСТРАНСТВУ током летњих месеци 2016. године, а у трајању од најмање шест (6) недеља. Конкурсом су обухваћени студенти свих Универзитета у Србији.

Кандидати треба да испуњавају следеће услове:

– да су студенти који током свог школовања нису губили годину;
– да им је просечна оцена од почетка студија већа од 7,50;
– да владају једним од следећих страних језика: енглеским, немачким или шпанским;
– да нису старији од 28 година.

Право на праксу и усавршавање

Овим конкурсом обухваћени су студенти универзитета у Београду, Нишу, Новом Саду и Приштини. Са Универзитета у Београду, право да конкуришу за праксу и усавршавање имају студенти:

IV године студија Архитектонског факултета (I година Академских студија – Мастер).

Начин пријављивања

Неопходно је попунити “он-лајн” пријаву, а затим предати уверење о положеним испитима и поднети индекс на увид у просторијама ИАЕСТЕ-а сваког радног дана од 11 до 15 часова закључно са 18.12.2015. године.

Напомена:
За студенте који имају могућност да преко Студентских сервиса својих факултета обезбеде списак положених испита са оценама неће бити потребно да, приликом верификације пријаве у канцеларији ИАЕСТЕ-а, достављају уверења о положеним испитима.

Кандидати ће крајем децембра полагати испит из енглеског језика, у просторијама ИАЕСТЕ (Карнегијева 4, I спрат). Термини и распоред полагања ће бити објављени на www.iaeste.ac.rs. Резултати испита ће бити истакнути на огласној табли ИАЕСТЕ-а по завршетку испита.

По завршетку конкурса факултети ће, на основу просечне оцене, утврдити ранг листе и доставити их Пододбору ИАЕСТЕ Београд до 12.02.2016. године.

Konkurs-BU-IAESTE-2016