УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Награде Фондацијe „Сестре Булајић“ за два најбоља одбрањена дипломска рада на мастер академским студијама архитектуре одбрањена на Универзитету у Београду – Архитектонском факултету

Univerzitet_U_Beogradu_logo

Расписује се Оглас за доделу новчане награде Фондацијe „Сестре Булајић“ за два најбоља одбрањена дипломска рада на мастер академским студијама архитектуре, одбрањена на Универзитету у Београду – Архитектонском факултету.

Награда у нето износу од по 30.000,00 динара, доделиће се из средстава Фондацијe „Сестре Булајић“.

На Оглас се могу пријавити кандидати који су у периоду од 16. јуна 2023. године до 15. јуна 2024. године дипломирали на Универзитету у Београду – Архитектонском факултету.

Потребна документација:
· Пријава (Образац преузети у PDF формату са интернет странице Универзитета у Београду, http://www.bg.ac.rs/sr/univerzitet/konkursi.php), у делу „Стипендије и конкурси“,
· Дипломски рад кандидата,
· Уверење о дипломирању или фотокопија дипломе,
· Штампани подаци са електронске личне карте или фотокопија важеће личне карте (без чипа).
Поднета документа се не враћају.

 

Рок за подношење пријава је од 15. маја до 30. јуна 2024. године. Пријаве се подносе Универзитету у Београду – Архитектонском факултету.

Додатне информације заинтересовани кандидати могу добити у Служби за универзитетску и задужбинску имовину, на телефон (011) 3207-426 или на e-mail: popovm1@rect.bg.ac.rs.