УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Догађај: Oтворена врата Архитектонског факултета – четвртак 23. маја 2024. године

AF - OTVORENA VRATA OASA I IASA - baner

Архитектонски факултет у Београду је јединствена школа архитектуре која нуди разноврстан програм, мноштво занимљивих предмета и каријерних путева који ће вам омогућити да се слободно испољите и као студент и као будући професионалац. Стога вас позивамо да нас посетите и већ сада упознате неке од наставника, искусите један дан на факултету и стекнете увид у студентски живот из прве руке!

Отворена врата ће се одржати у четвртак 23. маја 2024. године у 11:00 сати са следећим програмом:

11-12 Обилазак (колоквијумске) изложбе СП4- Синтеза  Сале 217-301 Задатак на предмету Студио 04 – Синтеза у оквиру студијске целине Студио 04 – Завршни рад усмерен је ка изради идејних пројеката комплекснијег програма и просторне сложености уз интегралну примену стечених знања са претходних студија. Акценат рада у студију је пројектовање реконструкције градског блока, намењеног различитим типологијама и функцијама: од пословања и становања до претећих, комплементарних, вишенаменских, садржаја (образовање, култура, спорт, трговина, услуге…). Задатак се разрађује у оквиру менторских студија са специфичним методолошким приступом сваког од наставника – руководилаца студија. Резултат тог рада представљају студентски, урбанистичко-архитектонски пројекти који су разрађени од концептуалног, преко програмског нивоа па све до ситуационог, саобраћајног и регулационо-волуметријског решења са елементима функционалне разраде, материјализације и конструкције.
12-13:30 Информисање заинтересованих кадидата за упис на ОАСА/ИАСА Амфитеатар 5 мин – Обраћање Продекана за наставу
15 мин – Презентација ОАСА – руководилац Студијског програма
15 мин– Презентација ИАСА – руководилац Студијског програма
20 мин – Питања и одоговори у вези са студијским програмима – руководиоци
15 мин– Информатор о упису и процес пријављивања и уписа
20 мин – Питања и одоговори у вези са пријављивањем

 

Препоручујемо да претходно пажљиво прочитате и проучите Информатор 2024.

Како бисмо вам омогућили што квалитетније искуство неопходно је да се пријавите за Отворена врата слањем мејл пријаве на следећи начин: ваше име и презиме пошаљите на otvorenavrata@arh.bg.ac.rs  најкасније до среде 22.05.2024. године у 18 часова. Потврду о пријави са распоредом обиласка сала биће вам послата истог дана до поноћи.

ДОБРОДОШЛИ НА АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ!

220_NedSaArh_4-scaled

УПУТСТВО ЗА ИНДИВИДУАЛНЕ ПРИЈАВЕ

Пријављивање је обавезно! Број места је ограничен, стога вам саветујемо да не оклевате са пријавом – места ћемо сукцесивно попуњавати до пуне квоте.

Отворена врата слањем мејл пријаве на следећи начин: ваше име и презиме пошаљите на otvorenavrata@arh.bg.ac.rs  најкасније до среде, 22.05.2024. године, у 18 часова. Потврду о пријави са распоредом обиласка сала биће вам послата истог дана до поноћи.

Поврaтну информацију о потврди пријаве као и све детаље посете послаћемо вам путем елекронске поште.