УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Успех наших студената на међународном конкурсу за студенте и младе архитекте Extinction museum, u organizaciji platforme YAC – Young Architects Competition

00 NASLOVNA

Студенти друге године Мастер академских студија Универзитета у Београду – Архитектонског факултета, Катарина Манчић и Лука Вујовић, учествовали су на конкурсу Extinction Museum, у организацији платформе YAC – Young Architects Competition, у оквиру предмета Тематско истраживање под менторством проф. Дејана Милетића и асс. Христине Меселџије, и у великој и јакој конкуренцији освојили Признање.

Конкурс спроводи међународна организација YAC – Young Architects Competition  (www.youngarchitectscompetitions.com) која има дугогодишње искуство у организовању архитектонских конкурса намењених младим професионалцима широм света. Са фокусом на истраживачки приступ пројектовању, кроз сарадњу са реномираним међународним архитектонским фирмама, ова организација има за циљ афирмацију и промоцију архитектонске конкурсне праксе међу студентима и младим архитектама.

Више о награђеним радовима можете сазнати на следећем линку:
https://www.youngarchitectscompetitions.com/past-competitions/extinction-museum

Свеска

01

02

03

04

PLAKAT