УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

GetCreative_Pozivnica 2

“GET CREATIVE WITH MCCANN БЕОГРАД” 

Ако вас занима каријера у области адвертајзинга, волите маркетинг, занима вас како се позиционира бренд, желите да сазнате више о креативним процесима и његовим алатима, хоћете да упознате људе који стоје иза успешних маркетиншких кампања и познатих брендова, искористите прилику да овог лета учествујете у раду прве летње школе адвертајзинга коју за студенте организује Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у сарадњи са агенцијом “McCann Београд”.

Летња школа под називом “Get creative with McCann Београд” реализоваће се од 4. до 8. јула 2022. године у згради Ректората Универзитета у Београду.

Програм школе обухватиће интерактивне радионице и предавања стручњака из области адвертајзинга, запослених у агенцији “McCann Београд”, као и индивидуалне и групне задатке за студенте. Програмом је предвиђена и једна посета просторијама агенције “McCann Београд”.

Пријављивање се обавља путем следећег линка:  https://forms.office.com/r/EPPitwLRYF до 26. јуна у поноћ.

Учешће студената је бесплатно, а присуство на комплетном програму неопходно за добијање потврде о похађању летње школе. Сви пријављени биће обавештени 30. јуна о статусу своје пријаве.

Подршку реализацији летње школе пружио је “Maxi”, захваљујући чијим поклон пакетима ће предавачи и студенти моћи да се окрепе током трајања програма.

У наставку погледајте детаљну агенду и више информација о организаторима.

GetCreative_Agenda 2

О организаторима:

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду помаже студентима Универзитета у Београду у развоју оних знања и вештина које ће им бити од значаја током студирања и при запошљавању и доприноси да млади током студија стичу сазнања о свету пословања и својим програмима припрема студенте за успешни прелазак на следећи ниво развоја каријере након дипломирања.

Агенција “McCann Београд” дубоко верује у креативност као главну покретачку снагу. Одржива креативност, као и дугогодишња партнерства са брендовима који имају храбрости да покрену разговор око важних тема и утичу на промене, како у својим индустријама, тако у целокупном друштву, део су ДНК наше агенције. Агенцију “McCann Београд” основао је Срђан Шапер 1997. године, са седиштем у Београду, и послује у оквиру једног од водећих комуникационих система I&F Групе, која успешно послује у 12 земаља јужне и северне Европе.