UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

GetCreative_Pozivnica 2

“GET CREATIVE WITH MCCANN BEOGRAD” 

Ako vas zanima karijera u oblasti advertajzinga, volite marketing, zanima vas kako se pozicionira brend, želite da saznate više o kreativnim procesima i njegovim alatima, hoćete da upoznate ljude koji stoje iza uspešnih marketinških kampanja i poznatih brendova, iskoristite priliku da ovog leta učestvujete u radu prve letnje škole advertajzinga koju za studente organizuje Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa agencijom “McCann Beograd”.

Letnja škola pod nazivom “Get creative with McCann Beograd” realizovaće se od 4. do 8. jula 2022. godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.

Program škole obuhvatiće interaktivne radionice i predavanja stručnjaka iz oblasti advertajzinga, zaposlenih u agenciji “McCann Beograd”, kao i individualne i grupne zadatke za studente. Programom je predviđena i jedna poseta prostorijama agencije “McCann Beograd”.

Prijavljivanje se obavlja putem sledećeg linka:  https://forms.office.com/r/EPPitwLRYF do 26. juna u ponoć.

Učešće studenata je besplatno, a prisustvo na kompletnom programu neophodno za dobijanje potvrde o pohađanju letnje škole. Svi prijavljeni biće obavešteni 30. juna o statusu svoje prijave.

Podršku realizaciji letnje škole pružio je “Maxi”, zahvaljujući čijim poklon paketima će predavači i studenti moći da se okrepe tokom trajanja programa.

U nastavku pogledajte detaljnu agendu i više informacija o organizatorima.

GetCreative_Agenda 2

O organizatorima:

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu pomaže studentima Univerziteta u Beogradu u razvoju onih znanja i veština koje će im biti od značaja tokom studiranja i pri zapošljavanju i doprinosi da mladi tokom studija stiču saznanja o svetu poslovanja i svojim programima priprema studente za uspešni prelazak na sledeći nivo razvoja karijere nakon diplomiranja.

Agencija “McCann Beograd” duboko veruje u kreativnost kao glavnu pokretačku snagu. Održiva kreativnost, kao i dugogodišnja partnerstva sa brendovima koji imaju hrabrosti da pokrenu razgovor oko važnih tema i utiču na promene, kako u svojim industrijama, tako u celokupnom društvu, deo su DNK naše agencije. Agenciju “McCann Beograd” osnovao je Srđan Šaper 1997. godine, sa sedištem u Beogradu, i posluje u okviru jednog od vodećih komunikacionih sistema I&F Grupe, koja uspešno posluje u 12 zemalja južne i severne Evrope.