УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

AF_Otvorena_vrata_2016_thumb_01

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЈЕ ЗАВРШЕНО! (15.06.2016)
Захваљујемо вам се на исказаном великом интересовању да присуствујете догађају: Отворена врата Архитектонског факултета – 17. јуна 2016. године. Сва места су попуњена и од данас нисмо у могућности да прихватимо нове пријаве. Обавештење о распореду групних посета у оквиру ”отворених врата” биће упућено свим пријављенима на достављене емаил адресе. Пратите нас и даље….

Пријављивање је обавезно.
Упутство за пријављивање: Пошаљите Ваше име и презиме, контакт телефон и годиште на iro@arh.bg.ac.rs најкасније до 15. јуна 2016. године! У могућности смо да угостимо 2 групе у терминима од 11.30 – 13.00 и од 12.30 – 14.00 часова.

Желите да студирате на Архитектонском факултету у Београду?

ОТВОРЕНА ВРАТА

Петак, 17. јун 2016. године од 11.30 – 14.00 часова

Архитектонски факултет у Београду
Булевар Краља Александра 73/II спрат, Београд

Да ли сте знали да Архитектонски факултет ове године прославља јубилеј 170 година архитектонског образовања у Србији?

Да, ми смо једна од најстаријих академских образовних установа у оквиру Београдског универзитета, самим тим и на Балкану. Поносимо се и тиме што смо већ неколико година за редом проглашени за једну од 100 најбољих школа за архитектуру и дизајн у Европи.

Архитектонски факултет је акредитован и од стране Британског Краљевског Института за Архитектуру из Лондона – RIBA, тако наше основне и мастер студије архитектуре носе ознаку RIBA Part 1 и RIBA Part 2, чиме смо ушли у круг престижних факултета из целог света који своје студијске програме спроводе поштујући британске стандарде.

Aula_Arhitektonski_fakultet_2016

Aula_Arhitektonski_fakultet_2016_Maja_Bulatovic_01

Аула Архитектонског факултета | Фото: М.Булатовић

Посетите нас и упознајте се са нашим професорима, запосленима и студентима, погледајте изложбу студентских пројеката и макета, прођите кроз зграду факултета и сазнајте све о студентском животу из прве руке.

Током посете нашем факултету сазнаћете опште информације о студијским програмима Архитектонског факултета, важне информације о нашем пријемном испиту и процедурама уписа, стицању квалификација и могућностима студентске мобилности током студија.

Dva-sata-bez-vrata_01_Photo_Marko_Milovanovic

Dva-sata-bez-vrata_04_Photo_Marko_Milovanovic

Dva-sata-bez-vrata_06_Photo_Marko_Milovanovic

Догађај ДВА САТА БЕЗ ВРАТА у професорским кабинетима Архитектонског факултета 2014 | Фото: М.Миловановић

Проћи ћете кроз сале у којима се одржавају испити и на лицу места моћи да разговарате са студентима и професорима нашег факултета.

Посета укључује и обилазак факултетског амфитеатра, библиотеке, учионица и студија. Зграда у којој се налази Архитектонски факултета је једно од најлепших здања у Београду које одише посебним креативним духом.

Добродошли!

Ocenjivanje_kritike-Jun_2015_Maja_Bulatovic

Критике радова – јунски рок 2015 | Фото: М.Булатовић

POlaganje_ispita_Jun_2016_Maja_Bulatovic

Полагање испита – јунски рок 2016 | Фото: М.Булатовић

Dodela_diploma_2016_Ana_Kostic_01

Dodela_diploma_2016_Maja_Bulatovic_01

Dodela_diploma_2016_Maja_Bulatovic_02