УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Конгрес

Архитектонски студентски конгрес
АСК 2015
Млади архитекти у пракси – шта након факултета?
Београд, 21 – 24. мај 2015.

Студенти Архитектонског Факултета Универзитета у Београду у сарадњи са Студентским Парламентом Архитектонског Факултета у Београду расписују конкурс за одабир пет студената-представника нашег Факултета на 13. Архитектонском студентском конгресу (АСК), који ће бити одржан у периоду од 21. маја до 24. маја 2015. године у Београду.

О АСК-у

Архитектонски студентски конгрес (АСК) је научно-стручно окупљање студената архитектуре са простора некадашње Југославије. Одржава се традиционално сваког пролећа у другом граду. Основни циљ конгреса је повезивање студената кроз сарадњу и размену знања и гледишта у односу на специфичну тему конгреса.

Тема овогодишњег конгреса

Тема 13. АСК-а је Млади архитекти у пракси – шта након факултета?, а основни циљ је да се студенти упознају са могућностима у оквиру струке, непосредно након завршених студија. Програмска структура се састоји из три дела: презентације (сваки факултет припрема своју презентацију), предавања (сет предавања младих у пракси) и радионице (свих учесника АСК-а).

Правила и услови конкурса

На конкурс се могу пријавати сви студенти Архитектонског факултета Универзитета у Београду, без обзира на степен и годину студија.

Тема конкурса – задатак

На једном А4 формату (.jpeg, 300 dpi) представити колаж размишљања на тему Конгреса. Слободан је избор архитектонске технике (фотографија, цртеж, дијаграм, текст, колаж…).

Пријава

Студенти Архитектонског факултета у Београду:
Радове послати на e-mail: ask2015bg@gmail.com најкасније до уторка, 12. маја 2015. године, до 12h. Закаснеле пријаве се неће разматрати. У мејлу навести име, презиме, број индекса и контакт.

Пристигле радове жирираће ментор студената са Архитектонског факултета у Београду – доцент др Ана Никезић, д.и.а.
Резултати ће бити објављени на Facebook страници и сајту Факултета.

НАПОМЕНА: Котизацију за студенте-представнике Архитектонског факултета у Београду плаћа факултет.

Студенти осталих факултета:
Попуњену пријаву послати на на e-mail: ask2015bg@gmail.com

АСК2015: ПРИЈАВА ЗА УЧЕШЋЕ

Информације


Више информација:
https://www.facebook.com/ask.2015.beograd

Питања можете слати на:
ask2015bg@gmail.com

2015_ASK-Beograd_poster_o