УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

Зум кафица – 45 минута о здравој амбицији четвртак 7. децембра у 12 часова

ZK-1080x1080-7.12.23.slika

У свету у коме је све више могућности за остваривање успешне каријере важно је не изгубити се у мору избора и заборавити на себе и своје потребе.

Када имамо здраву амбицију реално постављамо циљеве, осећамо да смо у складу са собом, одвајамо довољно времена за рад и одмор, осећамо задовољство. Али када амбиције постају нездраве? Где је та граница и како да је одредимо?
На новој Зум кафици у гостима нам је Бојана Тодоровић, психолог и псохотерапеут. Причаћемо о значају целоживотног учења, о личном развоју на различитим пољима, личним потребама које се мењају током живота као и о ограничењима које сами себи намећемо при избору каријерног пута.
Студенти ће моћи да чују искуство о томе како се различити каријерни путеви могу укрстити и разићи. Причаћемо о значају отвореног и флексибилног односа према својим циљевима и како да нас амбиција не уведе у понашања која нас удаљавају од самих себе – изгарање, незадовољство, демотивисаност, безнађе и сл.
Пријавите се и поставите питања Бојани путем линка
https://forms.office.com/e/j1hH4EBwDz

Бојана Тодоровић је своју каријеру започела у истраживачком раду. Путеви јој се након самог почетка гранају у више праваца : доктор гешталт психотерапије, учитељ и тренер у Гешталт студију Београд и Холандском гешталт институту, консултант за развој запослених у корпорацијама, мајка троје деце и бубњар женског рок бенда.

“Зум кафица – 45 минута са…” представља формат онлајн каријерног вођења и саветовања. Дружење организујемо путем Зоом платформе, у форми састанка, како би наши студенти били што мотивисанији да узму активног учешћа у дискусији.