УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

2. Виртуелни сајам образовања Универзитета у Београду, 15. и 16. новембра 2022.

1080x1080-SO22-viz

Универзитет у Београду организује дводневни онлајн сајам образовања током ког ће се представити сви факултети и студијски програми на основним академским студијама.

Сајам ће се реализовати на: http://skr.rs/sajamUB где ће свим заинтересованим ученицима средњих школа бити омогућено да се упознају са представницима факултета, да се посаветују и да на основу темељних ажурираних информација донесу одлуку о избору факултета.

Сајам ће отворити проф. др Дејан Филиповић, проректор за наставу Универзитета у Београду, у уторак, 15. новембра у 10 часова.

Првог дана представиће се следећи факултети:
– Стоматолошки факултет, Хемијски факултет, Факултет безбедности, Географски факултет, Факултет спорта и физичког васпитања, Факултет ветеринарске медицине, Фармацеутски факултет, Пољопривредни факултет, Учитељски факултет, Рударско-геолошки факултет, Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију, Филозофски факултет, Електротехнички факултет, Економски факултет, Факултет за физичку хемију и Православни богословски факултет.

Другог дана представиће се следећи факултети:
– Биолошки факултет, Грађевински факултет, Физички факултет, Технички факултет у Бору, Машински факултет, Правни факултет, Шумарски факултет, Технолошко-металуршки факултет, Медицински факултет, Факултет политичких наука, Филолошки факултет, Архитектонски факултет, Математички факултет, Факултет организационих наука и Саобраћајни факултет.

Сваки факултет представиће своје студијске програме у презентацији до 20 минута, а након тога представници факултета биће на располагању ученицима у одвојеној “соби” за додатна питања и консултације.

Универзитет у Београду позива све кандидате да посете сајам и директно сазнају све у вези са уписом на жељене студије.

Универзитет у Београду позива све кандидате да посете сајам и директно сазнају све у вези са уписом на жељене студије.

Распоред презентација по данима погледајте овде.