UNIVERZITET U BEOGRADU
ARHITEKTONSKI
FAKULTET
BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 73/II, 11120 BEOGRAD
  • en
  • sr

1080x1080-SO22-viz

Univerzitet u Beogradu organizuje dvodnevni onlajn sajam obrazovanja tokom kog će se predstaviti svi fakulteti i studijski programi na osnovnim akademskim studijama.

Sajam će se realizovati na: http://skr.rs/sajamUB gde će svim zainteresovanim učenicima srednjih škola biti omogućeno da se upoznaju sa predstavnicima fakulteta, da se posavetuju i da na osnovu temeljnih ažuriranih informacija donesu odluku o izboru fakulteta.

Sajam će otvoriti prof. dr Dejan Filipović, prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu, u utorak, 15. novembra u 10 časova.

Prvog dana predstaviće se sledeći fakulteti:
– Stomatološki fakultet, Hemijski fakultet, Fakultet bezbednosti, Geografski fakultet, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Fakultet veterinarske medicine, Farmaceutski fakultet, Poljoprivredni fakultet, Učiteljski fakultet, Rudarsko-geološki fakultet, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Filozofski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Ekonomski fakultet, Fakultet za fizičku hemiju i Pravoslavni bogoslovski fakultet.

Drugog dana predstaviće se sledeći fakulteti:
– Biološki fakultet, Građevinski fakultet, Fizički fakultet, Tehnički fakultet u Boru, Mašinski fakultet, Pravni fakultet, Šumarski fakultet, Tehnološko-metalurški fakultet, Medicinski fakultet, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Arhitektonski fakultet, Matematički fakultet, Fakultet organizacionih nauka i Saobraćajni fakultet.

Svaki fakultet predstaviće svoje studijske programe u prezentaciji do 20 minuta, a nakon toga predstavnici fakulteta biće na raspolaganju učenicima u odvojenoj “sobi” za dodatna pitanja i konsultacije.

Univerzitet u Beogradu poziva sve kandidate da posete sajam i direktno saznaju sve u vezi sa upisom na željene studije.

Univerzitet u Beogradu poziva sve kandidate da posete sajam i direktno saznaju sve u vezi sa upisom na željene studije.

Raspored prezentacija po danima pogledajte ovde.