УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

OV 2022

УПУТСТВО ЗА ИНДИВИДУАЛНЕ ПРИЈАВЕ

Пријављивање је обавезно! Број места је ограничен, стога вам саветујемо да не оклевате са пријавом – места ћемо сукцесивно попуњавати до пуне квоте.

Ваше име и презиме, контакт телефон и годиште пошаљите на otvorenavrata@arh.bg.ac.rs најкасније до недеље у поноћ 22.05.2022. године.

Поврaтну информацију о потврди пријаве као и све детаље посете послаћемо вам путем елекронске поште.

01-Faculty-of-Architecture-Building-scaled

Архитектонски факултет у Београду је јединствена школа архитектуре која нуди разноврстан програм, мноштво занимљивих предмета и каријерних путева који ће вам омогућити да се слободно испољите и као студент и као будући професионалац. Стога вас позивамо да нас посетите и већ сада упознате неке од наставника, искусите један дан на факултету и стекнете увид у студентски живот из прве руке!

Отворена врата ће се одржати у уторак, 24. маја 2022. године у периоду 15.00-18.00 сати.

Неопходно је да се пријавите за учешће на следећи начин: ваше име и презиме, контакт телефон и годиште пошаљите на otvorenavrata@arh.bg.ac.rs најкасније до недеље у поноћ 22.05.2022. године.

Током отворених врата, посетићете колоквијум из предмета ОА121 – Простор и облик са прве године Основних академских студија Архитектура, где ћете моћи да видите радове студената, разговарате са студентима о њиховим утисцима, послушати савете наставника и стећи увид о студијама архитектуре.

ДОБРОДОШЛИ НА АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ!

02-Faculty-of-Architecture-Aula-scaled

220_NedSaArh_13-scaled

220_NedSaArh_4-scaled