УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

“Заједничко планирање блока 37″, радионица у оквиру БИНА манифестације

Objava 1

Архитектонски факултет Универзитета у Београду 22. маја од 11-13 часова учествује у реализацији радионице под називом “Заједничко планирање блока 37” у оквиру БИНА манифестације, где је основни циљ да се ојача веза између становника и отвореног јавног простора овог блока. Стручњаци и студенти са Архитектонског факултета ће кроз дискусију са локалном заједницом доћи до закључака о актуелним проблемима и потенцијалима у оквиру отвореног јавног простора.

Као резултат ове активности се очекују предлози интервенција попут уређења мањих просторних целина које локална заједница може да коментарише и оцењује током читавог догађаја. На овај начин се препознају и успостављају заједничке вредности у оквиру простора свакодневног живота.

Радионица се реализује кроз сарадњу БИНА, партнера пројекта ЕУ Вишеград фонда, Архитектонског факултета и Удружења грађана „Блок 37″. Сви студенти који су заинтересовани да учествују у радионици могу да се јаве на маил асистенту Предрагу Јовановићу (predrag.jovanovic@arh.bg.ac.rs) најкасније до петка 20. маја до 15:00 часова.