УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

RIBA Education News_10 March 2022

РИБА стипендије за 2022/23

Позивају се студенти да се пријаве за РИБА стипендије за Део 1 и Део 2 2022/23, које ће укључивати низ нових програма у вредности од 170.000 фунти. Ова цифра је не само двоструко већа од износа додељеног 2021. године, већ је и историјски рекорд за РИБА-у.

Нова РИБА стипендија RIBA John and David Hubert Bursary (за студенте са статусом избеглице, тражиоца азила или хуманитарне заштите), ревидирана РИБА АХР стипендија (за студенте Дела 2 из домаћинстава са ниским приходима) и RIBA Goldfinger Bursary (за Део 1 студенте из недовољно заступљених група којима је потребна финансијска помоћ) ће побољшати постојеће РИБА Део 1 и Део 2 стипендије, дизајниране да обезбеде дугорочну финансијску подршку заслужним студентима.

Сваки од програма финансирања вреди до 6.000 фунти и биће исплаћена примаоцима у ратама од 1.000 фунти по семестру у току трајања њихових студијских програма.

За више информација и преузимање обрасца за пријаву посетите РИБА веб страницу.

Рок за пријаву је 12 часова у петак, 29. априла 2022.

China Chapter: изложба 'Она је архитекта'

РИБА China Chapter позива жене архитекте, архитектонске академце и студенте да поднесу радове за изложбу „Она је архитекта“.

Циљ изложбе је да се прослави допринос жена архитектонској професији, појача њихов глас и подстакне једнакост и разноликост у архитектонској индустрији.

Изложба ће бити отворена за јавност у априлу 2022. у Шангају у ZiWU-овом модерном студију и биће отворена месец дана. РИБА China Chapter такође жели да прикаже изложбу и у другим великим градовима у Кини, као што су Пекинг и Гуангџоу.

За више информација посетите линк.

Рок за пријаву је среда 16.03.2022.

За додатне информације погледајте RIBA newsletter March 2022