УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

zoom-kaficaheder

 Мучи вас трема при представљању на разговору за посао или праксу?

Нисте сигурни како да се припремите за конкурисање код послодавца?

Позивамо вас на ново онлајн дружење у уторак 16. јуна

Поставите нам питање или дилему коју имате по питању представљања послодавцу и даћемо вам одговор или савет у оквиру нове Зум кафице 16. јуна са почетком у 12 часова, током које можете да поразговарате са нашом каријерном саветницом Маријом Јовановић.

Марија ради на позицији координатора сарадње са послодавцима при Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду и има више од десет година радног искуства на пословима каријерног информисања, саветовања и повезивања студената са пословним светом.

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду на свим нивоима студија и онима који су завршили студије у протекле две године.

“Зоом кафица   – 45 минута са … ” представља нови  онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.

На претходним зум кафицама било је речи о психолошким изазовима у доба изолације, развоју каријере у доба неизвесности, проналажењу и пријављивању за студентске праксе, развоју каријере у области друштвено одговорног пословања и каријери у области развоја Бренда послодавца. Аудио снимци реализованих разговора доступни су на YT каналу Центра за развој каријере. Ускоро нови саговорници и нове теме.

Волели бисмо да дружење организујемо око питања и дилема која Вас заокупљују.   Молимо вас, пошаљите нам своја питања кроз форму за пријаву и покушаћемо током дружења да одговоримо на што већи број њих.

Пријавите се на линку: http://skr.rs/9Kh најкасније до уторка ујутру да би вам послали линк за приступ.

Видимо се!

zoom-kafica-12001200