УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

NELT-Edukativni-program-Konkurs-za-4-ciklus

Извор: http://novaiskra.com/cetvrti-ciklus-nelt-edukativnog-programa-nep4/

Компанија НЕЛТ објавила је конкурс за учешће у четвртом циклусу НЕЛТ едукативног програма (НЕП) намењеном студентима, који ова компанија реализује у сарадњи са Новом Искром и Галеријом 12 HUB.

Нелт едукативни програм је једногодишњи интердисциплинарни експериментални образовни програм за студенте различитих факултета утемељен на принципима сарадње, тимског рада, дијалога, размене, отворености и повезивања различитих знања, вештина и капацитета.

У оквиру четвртог циклуса НЕП-а, 25 одабраних студената имаће прилику да развијају практичне вештине из домена креативности и предузетништва, као и да прошире своје видике у погледу критичког мишљења, тимског рада и развоја пројеката.

Програм је базиран на флуидној и динамичној структури, менторском раду, директним сусретима полазника и реномираних стваралаца, практичним вежбама, слободној дискусији и отвореном дијалогу о широком спектру тема (од екологије, уметности и активизма до развоја комуникационих технологија, ИТ сектора и корпоративног менаџмента).

Биће разматране само потпуне конкурсне пријаве. Сви учесници конкурса биће обавештени о резултатима првог изборног круга до 23. октобра 2018. године, након чега ће они који су прошли у следећи круг бити позвани на интервју, чији ће датум бити накнадно објављен.

О финалном избору учесника одлучиваће Програмски савет у саставу: Милица Пекић (Галерија 12 ХУБ), Нана Раденковић, Реља Бобић (Нова Искра), Марко Миланковић (НЕЛТ), као и учесници претходних циклуса.

Од 2014. године реализовано је укупно три програмска циклуса кроз које је прошло преко 60 полазника и окупило више од 50 предавача, ментора, уметника и креативаца како из Србије тако из региона и Европе.

Овако дизајниран програм усмерен је на  оснаживање и подршку личног и професионалног развоја свих полазника који ће проћи кроз јединствено искуство сарадње и сазнања, које се ове године одвија под слоганом ДРУГА СТРАНА ЗНАЊА!

Промо видео: https://www.facebook.com/novaiskra/videos/178082736448832/

NELT4_Edukativni program_01

Коме је намењено?
У програму могу учествовати студенти свих факултета (приватних или државних), основних, мастер или докторских студија.

Шта добијам?
У оквиру четвртог циклуса НЕП-а, 25 одабраних студената имаће прилику да развијају практичне вештине из домена креативности и предузетништва, као и да прошире своје видике у погледу критичког мишљења, тимског рада и развоја пројеката.

Како ћу учити?
НЕЛТ едукативни програм се реализује кроз разнолике формате: интезивне и менторске радионице, предавања, студијске посете, пројектни и колаборативни рад. Један од важних елемената програма чини менторски приступ у раду како на индивидуалном тако и тимском нивоу.

Програм је бесплатан за све учеснике, а званично ће почети првим сусретом учесника 30. октобра у Новој Искри.

Конкурс је отворен до 20. октобра 2018. године у поноћ!

ПРИЈАВА ЗА КОНКУРС