УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr

CKPIPsLeaflet2018LR_main

Climate-KIC_logo

Да ли сте професионалац који жели да научи нове вештине? Да ли желите да креирате нове производе и услуге ради промоције смањења угљењичног отиска? Уколико је ваш одговор ДА, пријавите се за ЕУ програм “Пионири у пракси“!

Овај програм учесницима нуди:

  • Онлајн обуку о систему иновација;
  • Учешће на 2 националне радионице;
  • Менторство за унапређење иновативних вештина;
  • Групни пројектни задатак за реалне изазове;
  • Радну праксу од 4 до 6 недеља у организацији домаћина који је активан у области; одрживости, климатских промена и животне средине;
  • Финансијску подршку за путне трошкове и смештај.

ЕУ програм „Пионири у пракси” приближава људе којима је стало до очувања животне средине и све јавне, приватне, научно-истраживачке, непрофитабилне организације из различитих сектора које се баве климатским променама. Овај програм нуди јединствену прилику да сарађујете на европском нивоу, да поделите искуства, најбољу праксу, проширите своју мрежу познанстава као и да створите нове производе и услуге из области климатских промена.

Током програма, као пионир, имате прилику да завршите тренинг у трајању 4-6 недеља (регионално или међународно) током кога бисте радили у групи, на правим климатским изазовима у Србији, подржани од стране ментора који су ту да помогну да на прави начин размишаљете о иновацијама које ће ублажити климатске промене.

Право пријаве имају људи са искуством и/или квалификацијама у раду на климатским променама са добрим познавањем енглеског језика.

Пријава је отворена до 15. априла у 23:59h.

ЕУ програм „Пионири у пракси” и ове године реализује Привредна комора Србије у оквиру пројекта Climate-KIC Србија, са намером да спаја професионалце из привреде, мале компаније, универзитете, истраживачке институте, локалне експерте, као и непрофитне и државне организације.

За све додатне информације можете контактирати локалног менаџера на: isabel.airas@pks.rs

Више на:
https://pioneers.climate-kic.org/pip-regions/sb,
http://een.rs/vest/poziv-za-ucesce-u-eu-programu-pioniri-u-praksi/

Program Leaflet