УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
 • en
 • sr
 • Историјски архив Београда доделио Архитектонском факултету највише признање Повељу

  By Архитектонски факултет_Уредник on 20/05/2016
  Седамедесет година од званичног почетка рада Историјског архива Београда, обележено је свечаном прославом 8. априла 2016. године. Том приликом додељена су признања институцијама са којима Архив има вишедеценијску сарадњу и заслужним појединцима. Историјски архив Београда је доделио највише признање Повељу Архитектонском факултету Универзитета у Београду за дугогодишњу успешну сарадњу на унапређењу науке. Признања су уручили председник Управног одбора Историјског архива Београда, Драгомир Ацовић и директор Архива мр Драган Гачић.
 • Конгрес: СПОФА 16 – Спортски објекти – Модернизација и изградња

  By Архитектонски факултет on 20/05/2016
  / 28. мај 2016. / У суботу, 28. маја 2016. године у Београду ће се одржати међународни конгрес Спортски објекти - модернизација и изградња СПОФА 16. Факултет спорта и физичког васпитања, Универзитета у Београду ће угостити учеснике конгреса са жељом да се размене научна и практична искуства стручњака за управљање, коришћење и изградњу у области објеката у спорту...
 • Публикација: Лингвистички дизајн – Гордана Вуковић-Николић

  By Архитектонски факултет on 20/05/2016
  Из рецензије проф. Владимира Мака: "Књига „Лингвистички дизајн“, ауторке Гордане Вуковић-Николић, дело је које се бави процесом уобличавања језика, његовим културолошким и етничким изворима укорењеним у народном поимању природе, човека и његовог социјалног бића..."