УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr
2015_Jobfair

Сајам послова „JobFair 15 – Креирај своју будућност!” одржаће се 2. и 3. новембра 2015. године традиционално у Згради техничких факултета. Једанаести пут заредом организатори Сајма, студенти волонтери, радиће на остваривању заједничке мисије – смањењу незапослености међу младима, обезбеђивању најквалитетнијег кадра послодавцима и успостављању боље комуникације између образовног система, компанија које послују у нашој земљи и студената.

Студенти ће имати прилику да се на једном месту упознају са великим бројем компанија из техничко-технолошких и природно-математичких струка, сазнају више о пословима и праксама у понуди, као и о томе која знања и вештине је потребно да развијају како би се лакше запослили. Као и протеклих година, у плану су бројна предавања, трибине и тренинзи који ће студентима помоћи да ефикасније представе своје квалитете послодавцима. Интересовање које су студенти широм Србије током претходних година показали за JobFair допринело је јачању националног карактера Сајма, стога ће се организатори и ове године потрудити да што више колега са свих универзитета у Србији добије прилику да се уживо представи послодавцима и упозна са актуелним трендовима у својој струци.

Представници компанија ће имати прилику да уживо разговарају са свим заинтересованим кандидатима и на тај начин одаберу најбољи кадар. Такође, учешћем на Open Space Technology концепту интерактивних радионица, имају прилику да буду у додиру са студентима, задајући тему коју ће студенти разрадити и презентовати представницима компанија.

„JobFair 15 – Креирај своју будућност!” представља изузетну прилику за налажење посла или праксе, а уједно и најбоље место за размену идеја и информација о новинама на тржишту рада. Из тог разлога намера организатора је да овог новембра што више представника образовних установа, као и компанија и студената, допринесе својим присуством и активним учешћем на Сајму.

2015_JobFair_Logo