УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
АРХИТЕКТОНСКИ
ФАКУЛТЕТ
БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА 73/II, 11120 БЕОГРАД
  • en
  • sr
  • Курс 3.1. – Грађена средина: Преузимање елабората и записника и усмени испит

    By Архитектонски факултет on 25/04/2014
    Студенти који су полагали испит у априлском року могу преузети своје елаборате и записнике о положеном испиту у понедељак, 28. априла у 11 часова у кабинету 305. Усмени испит за студенте који су по други пут предали есеј ће се обавити у истом термину.
  • Стипендије Владе Јапана – MEXT 2015

    By Архитектонски факултет_Уредник on 25/04/2014
    Амбасада Јапана у Републици Србији обавештава све заинтересоване кандидате да се од среде, 16. априла 2014. године отвара конкурс за MEXT стипендије за 2015. годину за студенте из Републике Србије и студенте из Црне Горе, које додељује МЕXТ (Министарство образовања, спорта, науке и технологије Владе Јапана). Конкурс је отворен до петка, 23. маја 2014. године
  • Избор: мр Милорад Младеновић, дипл.сликар и дипл.инж.арх.

    By Архитектонски факултет on 25/04/2014
    Универзитет у Београду - Архитектонски факултет, ул. Булевар краља Александра 73/II, обавештава све заинтересоване да се Извештај Комисије за избор наставника за ужу научну, односно уметничку област: Ликовне уметности ставља на увид јавности. Комисија предлаже да се мр Милорад Младеновић, дипл.сликар и дипл.инж.арх., изабере у звање ванредног професора на Департману за архитектуру за наведену област. Извештај Комисије се налази у просторијама библиотеке Факултета (II спрат, соба 210) и доступан је јавности петнаест дана од дана објављивања овог огласа.
  • Избор: др Мариела Цветић, дипл.сликар и дипл.маш.инж.

    By Архитектонски факултет on 25/04/2014
    Универзитет у Београду - Архитектонски факултет, ул. Булевар краља Александра 73/II, обавештава све заинтересоване да се Извештај Комисије за избор наставника за ужу научну, односно уметничку област: Ликовне уметности ставља на увид јавности. Комисија предлаже да се др Мариела Цветић, дипл.сликар и дипл.маш.инж., изабере у звање ванредног професора на Департману за архитектуру за наведену област. Извештај Комисије се налази у просторијама библиотеке Факултета (II спрат, соба 210) и доступан је јавности петнаест дана од дана објављивања овог огласа.